صدای هنر علیه گرسنگی غزه

صدای هنر علیه گرسنگی غزهصدای هنر علیه گرسنگی غزه

به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، در حالی که بحران انسانی و قحطی گسترده‌ای در غزه در جریان است، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی به عنوان یکی از فعال‌ترین نهادهای فرهنگی کشور، با بهره‌گیری از ظرفیت هنرمندان نقاش و گرافیست سراسر ایران، پروژه‌ای هنری با عنوان «در مقابل گرسنگی مظلوم سکوت نکنید» را کلید زده است. این پروژه با الهام از فراضی از خطبه سوم نهج البلاغه، به مقابله با بی‌تفاوتی نسبت به رنج‌های مردم مظلوم غزه می‌پردازد و با انتشار روزانه آثار گرافیکی و نقاشی در فضای مجازی، سعی در افزایش آگاهی عمومی مخاطبان نسبت به این بحران دارد.مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی با راه‌اندازی پروژه‌ای هنری با عنوان «در مقابل گرسنگی مظلوم سکوت نکنید»، در راستای افزایش آگاهی عمومی نسبت به بحران قحطی در غزه، اقدام به انتشار آثار نقاشی و گرافیکی هنرمندان سراسر کشور کرده است.

سید شهاب الدین شکیبا، مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه هنری انقلاب اسلامی، ضمن اشاره به آغاز این حرکت از زمان بروز بحران قحطی در غزه، اظهار کرد: این اتفاقی که در غزه در حال رخ دادن است، موجب شده هنرمندان گرافیست از نقاط مختلف کشور به خلق آثار بپردازند و ما در مرکز هنرهای تجسمی تلاش کردیم این آثار را به صورت منسجم‌تر جمع‌آوری و منتشر کنیم.وی افزود: از همان ابتدای بحران، هنرمندان نقاش و گرافیست ما با اثرگذاری بالا مشغول خلق آثار متنوع بوده‌اند؛ از نقاشی روی بوم توسط علی بحرینی تا نقاشی دیجیتال توسط حسین نادری و حسن روح‌الأمین. این آثار از هنرمندان سراسر ایران ارسال می‌شود و روزانه به طور متوسط یک اثر منتشر می‌کنیم که با استقبال گسترده در فضای مجازی مواجه شده است.

شکیبا همچنین درباره هدف این پروژه بیان کرد: ما می‌خواهیم صدای مظلومان غزه باشیم. از آنجا که امکان فعالیت فیزیکی وجود ندارد، فضای مجازی بهترین ابزار برای رساندن پیام ما به مخاطبان است. وقتی مخاطب با باز کردن گوشی خود یک اثر هنری مرتبط با این موضوع را مشاهده کند، یعنی رسالت ما محقق شده است.

وی تأکید کرد که انتشار این آثار تا پایان بحران و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت و هدف از این اقدام، بیدار کردن وجدان عمومی و جلوگیری از بی‌تفاوتی نسبت به گرسنگی و رنج‌های مردم مظلوم است.